maandag 18 januari 2021

Vaccineren bewezen niet effectief.

 

Al decennia hebben we in Nederland en ook in Europa een vaccinatiebeleid waarbij jonge kinderen ingeënt worden tegen belangrijke ziektes. Zo kent iedereen met kinderen wel de DKTP-spuiten, wat staat voor een cocktail van vaccins tegen D=difterie, K=Kinkhoest, T=Tetanus en P=Polio. Twee groepen burgers waren stelselmatig tegen vaccineren uit verschillende overwegingen. 

Enerzijds had je de Christelijk conservatieve groepen die samen geschaard worden onder de “Bible-belt”, die het lichaam zien als Gods-schepping en iedere preventieve maatregel zien als je verweren tegen Gods wil. 

De andere categorie waren de antroposofisch georiënteerde mensen  die ervan uitgaan dat kinderziekten zoals rode hond, roodvonk, bof, mazelen (Masern in Duits) en kinkhoest (Keuchhusten in Duits) juist gezondmakend zijn en het immuunsysteem van kinderen versterken. Het voorkomen van deze ziekten zou dus juist een gemiste kans zijn voor kinderen om op latere leeftijd gezond te blijven. Als een kinderziekte echter kan leiden tot het overlijden van een patiënt is dit argument natuurlijk niet houdbaar.

Eerdere studies hebben ook aangetoond dat niet gevaccineerde kinderen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen. Zie bv de KIGGS studie   gepubliceerd in 2011:

https://www.efi-online.de/wp-content/uploads/2014/01/UngeimpfteGesuender.pdf

Een andere grote studie onder tienduizenden kinderen verdeeld over wel en niet ingeente kinderen laten hetzelfde beeld zien.

https://www.vaccineinjury.info/survey/comparison-of-the-state-of-health-of-unvaccinated-and-vaccinated-children.html

Een recent onerzoek bij het Coronavaccin geeft eenzelfde beeld. https://www.frontnieuws.com/dr-paul-thomas-verbrijzelt-het-conventionele-vaccinnarratief-schokkende-statistieken/


Uiteindelijk gaat het er echter om dat vaccins veilig en effectief zijn en de ziekten voorkomen of juist veel milder maken waardoor er minder patiënten aan overlijden. De kernvraag is dan ook, blijkt dat ook uit de wetenschappelijke onderzoeken?

Hieronder zijn een aantal grafieken gezet voor een aantal belangrijke en ernstige ziektes waarvoor ook vaccins zijn ontwikkeld en voorgeschreven. Zij komen veelal uit Duitse bronnen zoals het  Statistisches Bundesamt (Duitse CBS) en zijn samengebracht door Hans Tolzin op de website:  www.macht-impfen-sinn.de


Een hele belangrijke is het overzicht van het HPV-vaccin tegen het menselijk Papilloma-virus dat leidt tot baarmoederhalskanker en die in Duitsland (Oost-en West samen) in 1980 ruim 3000 doden veroorzaakten. Cijfers voor deze ziekte zijn er al vanaf 1952. In 2006 werd het vaccin toegelaten op de Duitse markt, maar het aantal dode patiënten was al teruggelopen tot ongeveer de helft (1500 doden). Vanaf 2006 tot 2014 het laatste jaar waarover cijfers beschikbaar zijn, is het aantal doden echter niet minder geworden. Je kunt dus concluderen dat het inenten van het HPV vaccin, juist bij jonge meisjes en vrouwen vanaf 14 jaar niet alleen pijnlijk is, vervelende bijwerkingen kan hebben en natuurlijk geld kost , eigenlijk niet effectief is. Dus stoppen ermee!

Lees ook het web-artikel over de ernstige bijwerkingen: 

https://www.ninefornews.nl/duizenden-meisjes-geconfronteerd-met-slopende-ziektes-na-vaccinatie-tegen-baarmoederhalskanker/




Difterie is een andere wereldwijd voorkomende ernstige ziekte die al in 1906 jaarlijks zo’n 15.000 slachtoffers maakte in Duitsland. Op het hoogtepunt in WOI (1915) liep dat cijfer op tot 23.000 doden. In 1925 begonnen de inentingen tegen difterie maar toen was het dodental al gedaald tot minder dan 10.000. Waarschijnlijk door betere hygiëne-maatregelen en groepsimmuniteit. Dat aantal werd ondanks het toegediende vaccin echter niet lager en bleef schommelen rond dit getal.  Ook hier is dus de conclusie: vaccin is niet effectief

Het derde voorbeeld is de (veelal kinder-) ziekte kinkhoest waarvoor rond 1950 een algemene vaccinatie voor werd ingezet. Met op het hoogtepunt ruim 9.000 doden in de Verenigde Staten in de beginjaren twintig van de vorige eeuw.  Dat aantal was echter al gedaald tot minder dan 2.000 doden bij aanvang van de vaccinatie. Daarna is de dalende trend wel verder gegaan en zijn er nu vrijwel geen doden meer, al is niet vast te stellen of dit komt door het vaccin of de groepsimmuniteit. Eenzelfde beeld zien we bij het aantal kinkhoestdoden (bij kinderen onder de 15 jaar) in Engeland en Wales. Op het hoogtepunt in 1870 wel 1500 dode kinderen en dat daalt  tot minder dan 100 doden in 1950 toen het vaccin beschikbaar kwam.  













Het vierde bewijs komt van de ziekte pokken. Die in Duitsland in 1871 het meeste aantal slachtoffers maakte namelijk meer dan 84.000 doden! Deze opleving was maar van korte duur, want nog geen twee jaar later was dit gedaald tot zo’n 12.000 overleden patiënten.    In 1875 kwam het pokken vaccin beschikbaar, maar toen waren het aantal doden al verwaarloosbaar. Via een natuurlijk immunisatieproces vanuit het lichaam zelf is dit voornamelijk bereikt.















Het vijfde voorbeeld is dat van de ernstige ziekte tuberculose (Tbc) , die in Duitsland al in 1750 zo’n 70 doden per 10.000 personen opeiste. Dat aantal slonk tot minder dan 5 per 10.000 in 1950 . De inentingen begonnen ergens in 1925, maar hebben geen significante daling van het aantal doden opgeleverd. In 1885 ontdekte men de verwekker van tbc. Vergelijkbare cijfers zijn er voor Oostenrijk .

 



 
















Als zesde voorbeeld kunnen we kijken naar het verloop van tetanus-ziekte. De cijfers uit de Verenigde Staten geven bijna een rechtlijnig (dalend) verloop te zien vanaf 1900 meer dan 6 doden per 100.000 personen en vanaf 1941 de inentingen met het bijpassende vaccin waarna de trend zich gewoon  doorzet en de daarop volgende 5 a 6 decennia. Dus ook hier geen statistisch significant bewijs voor de werkzaamheid van het vaccin. Die cijfers zijn er ook voor Engeland en Wales met hetzelfde patroon.


























Een zevende en laatste voorbeeld zijn de mazelen.   Daarvoor zijn cijfers uit Duitsland, Engeland en Wales  en de VS beschikbaar. In de VS stierven er soms wel 10.000 mensen aan in de begin-jaren van 1900. Dat daalde vanzelf tot ongeveer 2.000 in de jaren 40 van de vorige eeuw. Halverwege de jaren 60 kwam het vaccin beschikbaar, maar toen waren er al bijna geen sterfgevallen meer. In Duitsland hetzelfde beeld waar pas in 1976 de inentingen begonnen. In Engeland en Wales is hert patroon nog veel duidelijker. De inentingen die pas in 1970 begonnen, waren volkomen overbodig want er waren geen doden meer te betreuren onder kinderen (jonger dan 15 jaar) door deze ziekte.


























Dit alles geeft toch te denken en iedere gezondheidsautoriteit zou op basis van deze overtuigende cijfers, de genoemde vaccinaties snel moeten schrappen en er geen kostbaar overheidsgeld meer aan verspillen. 

Wie nog niet overtuigd is en graag een breed en diepgaand perspectief wil lees dan het gratis e-boek

https://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-VACCINATIES.pdf

Laat de farmaceutische bedrijven de werkzaamheid en veiligheid vooraf maar aantonen in een langere termijn testfase. 

Zie ook de inspanningen van Robert Kennedy junior: 

https://www.wanttoknow.nl/overige/robert-kennedy-jr-neem-het-covid-vaccin-niet/

Zijn inspannningen als jurist hebben succes gehad tegen de vaccijnbedrijven tot en met een uitspraak in het VS Hooggerechtshof in augustus 2021.

 Toelating tot het nationale inentingsprogramma werd verleend onder voorwaarde dat de farma-bedrijven jaarlijks wetenschappelijke studies zouden uitvoeren naar de veiligheid en werkzaamheid in een vergelijking tussen gevaccineerde en niet- gevaccineerde kinderen. Die studies zijn echter de afgelopen 20 jaar niet uitgevoerd en dat heeft een rechter nu ook bevestigd en bekrachtigd. Dat is ontoelaatbaar en dus moeten de vaccins waarschijnlijk "uit" het nationale inentingsprogramma. https://amg-news.com/archives/13856

 

Laten we dus vooral het voorzorgsprincipe hanteren en ook voor het Covid-19 Sars-virus niet dezelfde fouten maken.   Zie ook de inhoudelijke bezwaren van een deskundige over het Covid-vaccin.  https://stichtingvaccinvrij.nl/highwire-neurowetenschapper-chris-shaw-maakt-zich-zorgen-over-mrna-vaccins/

Kijk ook: https://www.waarheid.tv/60-wat-hebben-ze-te-verbergen

Lees ook wat 160 artsen uit 30 landen in een open brief beweren over het Corona-vaccin:"Het is onnodig, ondoeltreffend, onveilig en onethisch"https://dissident.one/2021/05/28/160-artsen-waarschuwen-in-open-brief-tegen-vaccinaties-onnodig-ondoeltreffend-onveilig/




Een recent bericht over de ineffectiviteit van vaccins is: 

https://www.frontnieuws.com/de-vaccinindustrie-is-een-fraude-al-225-jaar-maken-vaccins-mensen-ongezonder/