vrijdag 5 november 2021

Gevaren van neusstaafjes en mondkapjes

 

Donderdagavond 4 november hielden Janet Ossebaard en Cyntha Koether een Zoom -presentatie over de gevaren van de extra lange neusstaafjes, die gebruikt worden voor de PCR-Coronatest.  




Vanwege het feit dat de staatjes hard, scherpe uiteinden hebben met ook verontreinigingen, die blijven steken  aan het neusslijmvlies achter in de neus en vlakbij de hersenen kunnen ze voor grote schade zorgen. De nanodeeltjes zijn waarschijnlijk ook metalen en magnetisch samen met grafeenoxide . 


















Een belangrijke schadelijke stof is ethyleendioxide die gebruikt wordt voor het ontsmetten van de staafjes maar wel een zeven keer hogere dosis bevatten van deze kankerverwekkende stof.

https://www.frontnieuws.com/schok-50-keer-de-hoeveelheid-kankerverwekkende-ethyleenoxide-op-teststaafjes-dan-toegestaan/




Nog angstiger zijn deze nanogrote, of beter gezegd nanokleine, äpparaatjes met scherpe tanden  in de vorm van een vijfster, die zich aan huid- of darmweefsel kunnen vastklemmen en daarbij hun "lading"kunnen afzetten. Sommige onderzoeker hebben onder de microscoop ook zwarte bewegende draden van een organisch materiaal gevonden dat zo door de huid kan kruipen en dat de naam morgellons draagt . 



Janet en Cyntha hebben ook in wetenschappelijke literatuur zitten rondneuzen en hebben ook een artikel gevonden dat aangeeft dat mensen ook gevaccineerd kunnen worden met deze PCR-test (of wattenstaafjes).  Uiteraad zonder dat de ontvanger dat weet en er toestemming voor heeft gegeven.



Volgens medici zijn alles bij elkaar de gevaren van de nose-swaps, oftewel neusstaafjes, vergelijkbaar met de gevaren van asbest, dat diep in de longen jarenlang vaszit en daar kanker kan veroorzaken. 



Deze arts legt uit dat de gevolgen van de neusstaafjes juist ook in combinatie met de medische mondmaskers  extra gevaarlijk is door voortdurend teveel koolmonoxide weer in te ademen in plaats van zuurstof en zo ook bacterieën en virussen meer kans geeft om in het lichaam te blijven.



























Lipide hydrogel - deeltjes zouden ook goed een biosensor kunnen bevatten die allerlei lichaamseigenschappen kan meten en doorgeven naar een externe computer. 
Mensen kunnen daarmee constant gevolgd en geobserveerd worden.
Bron is een wetenschappelijke publicatie met patentregistratie.




Weinig mensen hebben de betekenis opgezocht van duur klinkende woorden als antigen, toxisch, poisson en zelfs het woord virus. 
Doe je dat wel, dan blijken het allemaal andere woorden voor vergif zijn .
























Een groot medisch onderzoek naar ruim 70 desinfecterende handgels heeft ook vastgesteld dat hierin ook zeer schadelijke stoffen zitten, met name het toxische methanol, dat door de huid gaat en inwendig ook extra belastend is.