donderdag 18 november 2021

Chloordioxide (CDS) of MMS, het Universele Tegengif .

 

 



Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie gevonden en ontwikkeld voor Covid-19 en al zijn varianten.  Hij heeft al 13 jaar onderzoek hiernaar gedaan en ook  wetenschappelijke trials opgezet onder andere in Bolivia . Daar werd medio 2020 chloordioxide het eerst toegepast bij politici, politie & leger en met groot succes. In vier dagen waren alle gebruikers beter!

De werking van CDS komt erop neer dat er meer zuurstof in het bloed komt en tegelijkertijd virussen, gifstoffen en bacteriëen op een veilige en effectieve manier worden geoxideerd (verbrand) in de cellen, zonder de cellen die veel groter zijn aan te tasten of te beschadigen. Het middel CDS is oraal (via de mond) toe te dienen en is bovendien goedkoop en veilig.  

https://www.bitchute.com/video/p6VsABRVJ5R5/

Korte tijd later werd het middel bij wet voorgeschreven in Bolivia en nadien liepen de dodenaantallen daar drastisch terug. Een groot succes, maar nadat Kalcker hiermee naar buiten kwam, werd hij doodgezwegen en van het internet verbannen .

Toch gebruiken nu meer dan 5.000 artsen in 25 landen chloordioxide (of kortweg CDS) om levens te redden.  Het is vergelijkbaar met Ivermectine dat ook in een aantal Zuid-Amerikaanse landen wordt voorgeschreven met groot succes en ook in Indonesië en Japan.  Een ander aanbevolen middel is Hydroxychloroquine  dat ook  een bewezen vaccin tegen het Sars-virus is en al door het CDC en WHO in 2015 is erkend. Nu wordt het stil gezwegen (als middel tegen Sars/Codid 19-virus. 

Met name het RIVM probeert alle beschikbare hoeveelheden  Ivermectine en Hydrochloroquine op te kopen en de verkoop of import ervan te verbieden. Dat lukt niet met CDS.



CDS staat ook bekend onder de afkorting MMS dat volledig betekent Mineral Miracle Supplement . Een middel dat al jaren geleden door het Rode Kruis uitgebreid werd getest en toegepast als ontsmettingsmiddel. 

Het reinigt zwaar verontreinigd water in korte tijd. Dat is ideaal in ontwikkelingslanden waar de hygiene vaak te wensen over laat. 

Het is te danken aan een ontdekking van Jim Humble en later overgedragen aan de Nederlander Leo koehof. Vastgelegd in het boek:  "MMS ziektes eenvoudig genezen" van uitgeverij Jim Humble uit 2010. De toepassingsmogelijkheden zijn legio en men claimt zelfs dat MMS een remedie is tegen kanker . 

Zie ook: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/03/23/kanker-is-een-parasitaire-infectie-met-chloordioxide-te-voorkomen-en-te-genezen/




Dit werkelijke wondermiddel is ooit in 1987 al uitgeroepen tot “The Universal Antidote”, oftewel Het universele tegengif !  Kijk ook naar de video: 

https://odysee.com/@bitjesus:9/Antidote:9

Daarna heeft de farmaceutische lobby en pillenkartel  het middel proberen te verdonkeremanen en kon het niet meer via internet onder de naam MMS verkocht worden.

Je kunt het ook in Nederland verkrijgen via WPS (water protection system) :  WPS Care  = info@wps.care 

 


Nu onder CDS kan het weer wel . Te bestellen chloordioxide 0,3% oplossing is te bestellen via: www.vitalundfitmit100.de