woensdag 15 december 2021

Opzettelijke Pandemie

 

 Lees de boekbespreking volgens Dr.Mercola:  https://dissident.one/2021/12/18/25355/


TV- en internet presentator Glen Beck heeft 600 uur  besteedt aan een onderzoek naar de oorsprong van Corona en heeft de nodige ontdekkingen gedaan, die leiden tot de conclusie dat de grootste leugen van de eeuw genoemd zou kunnen worden. 

Zie hier de integrale video voor wie het Amerikaans/Engels meester is: https://youtu.be/91Ib5NjSZ-o

In een vertrouwelijk overheidsrapport uit 2015 !! ? van iets meer dan 150 bladzijden  uit de Verenigde Staten blijkt dat er een overeenkomst is gesloten tussen de Amerikaanse overheid, de  NIH (National Institute of Health)  en NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) van dr. Fauci en de farmaceutische wereld en met name Moderna en Pfizer. In die tijd had niemand nog maar iets gehoord van een Coronavirus. Dat gebeurde pas eind 2019 in China en met name uit Wuhan in China.

De belangrijkste conclusie  van die overeenkomst is dat de Amerikaanse overheid mede-eigenaar (of patenthouder) is samen met Moderna van de mRNA-vaccins, die ingezet worden tegen het Coronavirus. Een omstreden PPP (=public-private partnership) , die verdacht is omdat de overheid belast is met het gezondheidsbeleid en niet een partij zou moeten kunnen voortrekken of zelf financieel voordeel mag behalen.  Dat heeft het waarschijnlijk wel gedaan, omdat de overheid het Janssen/Johnsson vaccin dat geen mRNA-vaccin is , uiteindelijk heeft áfgekeurd.      

Glen Beck en zijn team hebben ook uitgezocht dat de Amerikaanse overheid met grote sommen geld (via  de Amerikaanse ngo-organisatie Ecohealth Alliance ) en Amerikaanse deskundigen geïnvesteerd/gesponsord en natuurlijk geadviseerd heeft in het geavanceerde viruslab van Wuhan.  Dat al gedurende een kleine tien jaar vanaf 2013.  Met name het gevaarlijke onderzoek van bestaande Coronavirussen van vleermuizen  over te brengen naar “gehumaniseerde” muizen (die eenzelfde longsysteem hebben als mensen) om te zien of ook de muizen ziek zouden kunnen worden. Dat is inderdaad gelukt  en dat noemt men “the gain of function” waarna de volgende stap zou zijn de besmetting van dier(muis) op mens en van mens op mens. Dat is ook gelukt. Daarna ging het mis of was het toch opzet? Een uitbraak van juist dit Sars-Covidvirus!! 

zie ook: https://www.ninefornews.nl/smoking-gun-documenten-onthullen-wat-wetenschappers-jaar-voor-corona-uitbraak-van-plan-waren-in-wuhan/

en  https://dissident.one/2022/01/12/militaire-documenten-over-gain-of-function-spreken-getuigenis-fauci-onder-ede-tegen/

Dr. Fauci heeft tot twee keer toe in de senaat een verklaring afgelegd waarin hij ontkent dat gain-of-function onderzoek te hebben laten uitvoeren. Dat is echter een leugen gebleken, zo blijkt uit vertrouwelijke emails. Het Amerikaanse NIH heeft dat ook in een brief van 20 oktober 2021 aan een Amerikaans congreslid James Corner officieel bevestigd.  Ecohealth Alliance moet nu ook meer informatie aanleveren aan het NIH over haar bemoeienis met het Wuhan Institute of Virology. Volgens de resultaten van het onderzoek van Glen Beck is het overduidelijk dat het virus in Wuhan in een lab is gemaakt en bewust of onbewust is vrijgekomen. Dat het dus een biowapen is tegen de mensheid.

 Dit wordt ook goed beschreven in het recent verschenen boek Viral van moleculair bioloog Alina  Chan en wetenschapsjournalist Matt Ridley. 

 Al 3 maanden voor de officiële erkenning en melding van China aan de WHO dat men te maken had met een ernstige gezondheidscrisis in de vorm van een virusuitbraak , waren er al veel signalen en met name ook uit het laboratorium van Wuhan dat het al mis was gegaan. In tien ziekenhuizen waren al Coronapatiënten en daaronder ook personeel uit het Viruslab van Wuhan. Ook heeft men in het lab van Wuhan tussentijds een nieuw ventilatiesysteem aangelegd !? China heeft de wereld langere tijd in het ongewisse gelaten en daarna was het verhaal dat het virus een natuurlijke evolutie had doorgemaakt van vleermuis tot mens en daarna overdraagbaar was van mens tot mens. 



Terwijl Beck en zijn team vele bewijzen hebben uit rapporten, emails en wetenschappelijke publicaties van de direct betrokkenen dat ze bewust deze stappen in een laboratorium hebben voorbereid ! Het is een geconstrueerd biologisch wapen tegen de mensheid met Amerikaanse kennis , expertise en geld en gerealiseerd in het land waar de Communistische Partij het voor het zeggen heeft. Vanuit China was dat een vrouwelijke dr. Shi die het virus isoleerde uit vleermuizen. Daarnaast kreeg ze hulp van de Amerikaanse dr. Peter Daszak en het geld (vele miljoenen dollars) ging vanuit de NIH via een tussenstation het Ecohealth Alliance naar het Wuhan Institute of Virology in Wuhan.

 In de VS had men dit onderzoek ook willen doen maar DARPA had hun verzoek en aanvraag voor ondersteuning afgewezen.Was het te gevaarlijk?? 

Ook al heeft dr. Fauci in de media en tijdens een verhoor voor de senaat steeds gelogen , de feiten die spreken uit het emailverkeer bewijzen het tegendeel. Dat is de hoogst betaalde Amerikaanse overheidsambtenaar, die dus met overheidsgeld van de Amerikaanse belastingbetaler deze pandemie of moet je dus zeggen opzettelijke pandemie heeft veroorzaakt.

   


Eind 2022 heeft politicus Thierry Baudet en partijleider van Forum voor Democratie een boek geschreven met de titel Het Coronabedrog. Dat boek was zo populair dat het de NS-Publieksprijs won, maar om duistere redenen die prijs niet heeft gekregen. Wordt de waarheid daarin te veel benaderd?  Laat iedereen dit boek lezen en zijn eigen conclusies trekken.  

Een recente ontdekking van van dr. Ardis komt erop neer dat Covid niets anders is dan een vorm van slangengif en wel van de Koningscobra. Dr. Ardis heeft daar een documentaire over gemaakt Watch the Water en is ook geinterviewd door Stew Peters in zijn videoshow op internet waar hij het heel nauwkeurig uit de doeken doet. Het verklaart ook waar de "verboden"geneesmiddelen van Ivermectine,  Hydroxychloroquine ,  Quercetine  , vitamine C, zink en zelfs nicotine zo goed werken om te ontgiften. https://dreddymd.com/2022/04/14/monoclonal-antibodies-anti-venom-snake-based-component-of-covid/

Voor een dieper liggende analyse van de huidige wereld kijk dan naar de bijna vier uur durende video op Bitchute met David Icke.  https://www.bitchute.com/video/CWcbwn5zJ3vV/

Een Britse groep heeft een aanklacht ingediend bij het Internationale Strafhof tegen Fauci, Gates en de Big Pharma voor misdaden tegen de menselijkheid. https://dissident.one/2021/12/18/25341/