zaterdag 11 september 2021

Ingrediënten in Coronavaccins

Onderstaand bericht is ingezonden als opinie artikel naar het Eindhovens Dagblad maar niet geplaatst. 


Aangezien de meeste van ons wel weten dat de farmaceutische bedrijven vrijgesteld zijn van enige juridische en financiële aansprakelijkheid en eventuele gevolgschaden voor rekening komen van de nationale overheden, is het misschien toch verstandig om eens te kijken naar de samenstelling van de vaccins. Welke stoffen zitten erin en wat weten we van hun werking ?

De lijst met ingrediënten is gewoon te vinden op de website van het CDC (Het Amerikaanse RIVM): https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Hier zijn slechts enkele ingrediënten van vaccins:

-> Formaldehyde/Formalin – Zeer toxisch systematisch gif en kankerverwekkend.

-> Hexadecyltrimethylammoniumbromide – Kan schade veroorzaken aan de lever, het cardiovasculaire systeem en het centrale zenuwstelsel. Kan effecten op de voortplanting en geboorteafwijkingen veroorzaken.

-> Aluminiumhydroxide, aluminiumfosfaat en aluminiumzouten – Neurotoxine. Brengt risico’s met zich mee voor langdurige hersenontsteking/zwelling, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekte, Alzheimer, dementie, en autisme. Het dringt door in de hersenen waar het voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

-> Thimerosal (kwik) – Neurotoxine. Veroorzaakt celbeschadiging, vermindert de oxidatie-reductie activiteit, cellulaire degeneratie en celdood. Wordt in verband gebracht met neurologische aandoeningen, Alzheimer, dementie en autisme.

-> Polysorbaat 80 & 20 – overschrijdt de bloed-hersenbarrière en draagt aluminium, thimerosal en virussen met zich mee, waardoor het de hersenen kan binnendringen.

-> Glutaraldehyde – Giftige chemische stof die wordt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor hittegevoelige medische apparatuur.

-> Aceton – Kan nier-, lever-, en zenuwschade veroorzaken.

Deze opsomming is gemaakt met dank aan Frontnieuws. 

Ongeacht de dosis van deze stoffen kun je toch vaststellen dat dit niet in een medicijn hoort te zitten dat in je lichaam wordt ingespoten? !   Dit zijn dus ook geen toevallige vervuilingen die erin gekomen zijn want deze stoffen staan gewoon op de officiële lijst van het CDC. 

In deze opsomming ontbreekt ook nog de recent aangetroffen stof grafeenoxide, die ook al ernstige effecten heeft op het lichaam..  

 We kunnen dus beter kiezen voor veilige alternatieven om het Covid-virus te lijf te gaan en dan komen Ivermectine en Hydroxychloroquine in aanmerking waarvan via peer-reviewed studies hun wetkzaamheid en veiligheid is bewezen. https://dissident.one/2021/11/26/24038/


Het is daarom ook heel terecht dat het Hooggerechtshof in de VS een oordeel heeft uitgesproken over de Covid vaccins. Die zijn gevaarlijk en zijn feitelijk geen vaccins. Ze moeten verboden worden. 
Dat is een uitspraak van 8 augustus in een zaak die is aangespannen door Robert Kennedy jr.