vrijdag 16 juli 2021

Magnetische nanodeeltjes in coronavaccins

 Onderstaande tekst is als opinie-artikel verstuurd naar de NRC en naar het ED op 15 juli 2021. Helaas is het niet geplaatst.




Al enige tijd circuleerden er op internet en sociale media filmpjes waaruit zou blijken dat gevaccineerden op de bewuste plek in de bovenarm opeens magnetisch zijn geworden. Een metalen lepeltje blijft zomaar op de huid plakken.. Hiervoor was geen verklaring, maar slechts een vermoeden dat de coronavaccins mogelijk nanodeeltjes zou kunnen bevatten.

zie ook : https://www.frontnieuws.com/dr-wilfredo-stokes-over-magnetisme-veroorzaakt-door-het-moderna-vaccin/

Een groep Spaanse onderzoekers, met de naam "La Quinta Columma" (de 5e pilaar) waaronder dr. José Luis Sevillano onder leiding van prof. Pablo Campra Madrid van de universiteit van Alméria, heeft begin juli 2021  de vaccins (de mRNA soorten) van Pfizer en Moderna en later ook dat van AstraZeneca, onder een transmissie- elektronenmicroscoop gelegd en eenduidig vastgesteld dat het grafeenoxide bevatte en zelfs voor 98 of 99%!  De rest is het mRNA spul.

De grafeenoxide is verpakt in lipide nanodeeltjes (vetbolletjes) zodat het de lichaamscellen kan binnendringen en tot in alle organen kan komen, inclusief de hersenen

Het onderzoek is naderhand nog eens bevestigd door de Argentijnse geneticus en onderzoeker dr. Luis Marcelo Martinez. Zijn conclusie is dat het grafeen toxisch (=giftig) en zeer gevaarlijk is en ontstekingen, cytokinestromen, trombose en schade aan de longen veroorzaakt mede vanwege het opwekken van bloedstolling. Zoals nu wereldwijd gebleken is uit de lange lijst met bijwerkingen van deze vaccins zijn dat ook de belangrijkste schadelijke verschijnselen.

Grafeenoxide zou ook de oorzaak zijn van hartfalen en met name hartritmestoornissen, zoals een recent artikel laat zien. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/01/06/grafeenoxide-veroorzaakt-hartritmestoornissen-nu-op-film-te-zien-weer-geen-goed-artikel-voor-facebook/

Wie denkt dat dit een toevalstreffer is, moet misschien eens goed kijken naar bovenstaand plaatje dat een recent afgegeven patent is aan een in Shanghai (China) gevestigd research centrum voor nanotechnologie.. In de titel staat letterlijk dat het gaat om "een coronavirus vaccin dat grafeenoxide gebruikt als drager".  Een beter bewijs dat het dus bestaat en ook gebruikt wordt is niet denkbaar. Wanneer spreekt het RIVM en de EMA eens duidelijke taal?? Als alle vaccins inderdaad deze stof grafeenoxide bevat dan is dit patent goud waard en heeft het heel wat opgebracht. 

Lees ook: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/23/grafeenoxide-in-vaccins-in-augustus-2020-in-china-gepatenteerd/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/09/15/nanobesmetting-in-vaccins-rapport-uit-2017-bewijst-dat-er-nu-door-het-wef-who-regime-wordt-gehandeld-met-voorkennis/


Wat is grafeen? Grafeen is de dunste verbinding die de mens kent met een dikte van één atoom (vandaar de term nanodeeltje en dus microscopisch klein). Verder is het ook het lichtste materiaal, het sterkste materiaal, de beste geleider van warmte bij kamertemperatuur en beste geleider van elektriciteit. Grafeen is voor het eerst geïsoleerd in 2004 door Andre Geim en Kostya Novoselov van de universiteit van Manchester, die er in 2010 de Nobelprijs van de Natuurkunde voor kregen. Het is een wondermateriaal met zeer bijzondere chemische en fysische eigenschappen en legio toepassingen, maar toxisch voor het lichaam.

https://www.frontnieuws.com/grafeen-covid-dodelijke-injecties-laat-het-bewijs-voor-zichzelf-spreken/

Aangezien  dit materiaal pas vrij recent wetenschappelijk veel aandacht heeft gekregen ben ik gaan zoeken op internet en tot mijn verrassing een artikel tegengekomen van het RIVM uit voorjaar 2020 (7 april om precies te zijn) met de titel: ”Nieuw antibioticum van grafeenoxide kan antibioticaresistentie voorkomen”. Dit was dus voordat de coronavaccins verspreid werden. Men bespreekt in dat artikel recent onderzoek naar een nieuw nanogeneesmiddel waarbij grafeenoxide gekoppeld werd aan het metaal lanthaan, dat in staat is bacteriën te doden. Een onderzoeksgroep van Chinese, Taise en Amerikaanse onderzoekers hebben dit nieuwe antibioticum ontwikkeld, door een composiet te maken van grafeenoxide en lanthaanhydroxide.  Grafeenoxide bestaat uit meerdere koolstofatomen die geoxideerd zijn door zuurstof in de lucht. Lanthaan is een gemakkelijk vervormbaar metaal .   Belangrijk echter is de opmerking van het RIVM dat een veilig gebruik voor mensen nog ver weg is en nog veel onderzoek vergt omdat nog onduidelijk is hoe het menselijk lichaam het middel opneemt en verwerkt en er ook mogelijk schadelijke effecten zijn voor lichaamseigen cellen. Al in 2014 heeft het RIVM ook al gerapporteerd over deze op grafeen gebaseerde materialen en hun invloed op de gezondheid.  In een Europees project met de naam “Graphene Flagship” hebben onderzoekers al een overzicht gemaakt van de effecten van grafeen en grafeenoxide. Na blootstelling  komt de stof  via het spijsverteringskanaal of de longen in het bloed, hart, longen, lever en nieren van muizen terecht. We weten echter niet wat de langere termijn effecten daarvan zijn, schrijft het RIVM zelf.

Je kunt je voorstellen dat deze stof, indien veilig en effectief is bij het doden van bacteriën mogelijk ook effectief is bij het doden van schadelijke virussen zoals het Covid-Sarsvirus en om die reden ingezet wordt. De waarschuwing richting de mens is daarbij echter zeker in de wind geslagen nu het mogelijk al korte tijd later in de meeste Coronavaccins is gestopt. Het Europese Geneesmiddelenagentschap EMA heeft deze vaccins wel goedgekeurd, zonder te vermelden dat het grafeenoxide (en mogelijk lanthaanhydroxide) bevat?! . De samenstelling  is namelijk een gepatenteerd bedrijfsgeheim, in handen van de betreffende farmaceuten als Pfizer, Moderna en AstraZeneca.

Het RIVM is kennelijk beter op de hoogte want kort geleden verscheen een artikel op de website bij de rubriek nanotechnologie en het aspect consumentenproducten met als titel: “Zijn niet medische  mondkapjes met nanomaterialen veilig? Daarmee bevestigen ze impliciet dat ze inderdaad bestaan! Hun advies is  deze mondkapjes (met grafeen) niet te dragen want ze zijn kankerverwekkend en zorgen voor problemen in de longen. Dat geldt zeker ook voor de vaccins met grafeenoxide.

Verder is het belangrijk dat iedereen zich realiseert dat als je lichaam magnetisch is, je dan zeker niet voor onderzoek in een MRI (Magnetic Resonance Instrument) scanner moet gaan liggen. Dat is namelijk de sterkste magneet, die effect uitoefent en een aantrekkingskracht heeft op alle magnetische deeltjes in je lichaam. Dat kan dus levensgevaarlijk zijn!  

Datzelfde geldt voor elektromagnetische straling in je directe omgeving door smartphone, wifi, en 4 of 5 G -zendmasten. Hoe meer straling, hoe actiever de magnetische deeltjes in je lichaam en hoe groter de gezondheidsschade.  

Lees ook: https://dissident.one/2021/07/17/16452/

of  ook  https://www.globalresearch.ca/urgent-announcement-covid-19-caused-graphene-oxide-introduced-several-ways/5749441

Lees en kijk ook: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/26/verspreiden-de-gevaarlijke-delta-variant-nu-ook-in-beeld-gebracht/

Lees en kijk ook: https://www.ninefornews.nl/ex-medewerker-pfizer-bevestigt-ja-er-zit-grafeenoxide-in-het-coronavaccin-en-dit-is-de-reden/