vrijdag 24 december 2021

Uitspraken Robbert Dijkgraaf discutabel.

 



In een speciale uitzending over de ontwikkelingen in de wetenschap kon interviewer Mathijs van de Nieuwkerk in een uur de diepte in met boegbeeld van de wetenschap Robbert Dijkgraaf.

Deze directeur van het meest prestigieuze wetenschapsinstituut  Princeton in de VS zou een inkijkje geven in belangrijke ontwikkelingen waarbij veel tijd werd ingeruimd om het Coronavirus en het Coronavaccin te bespreken . Tot drie keer toe gaf Dijkgraaf aan dat iedereen zijn /haar boostervaccin moest gaan halen en dat het net zo gewoon was als de al jaren bestaande griepprik of andere vaccins. 

Dat is vreemd omdat Dijkgraaf juist uitgebreid de mRNA vaccins van Moderna en Pfizer/Biontech besprak, wat toch wel een hele nieuwe wetenschappelijke ontwikkeling is. Kennelijk verblindt door de glans van de wetenschap had Dijkgraaf geen oog voor de schaduwkanten. Op de vraag van Mathijs dat de boegbeelden van het beleid dr. Fauci in de VS (NIAID)  en van Dissel (RIVM) in Nederland zich zo vaak tegenspraken en een weinig  betrouwbare indruk maakte werd erg snel door Dijkgraaf weggewuifd. 

Onder het mom van wetenschap is ook omgaan met onzekerheden essentieel.!!? .  Wetenschap moet zich bezighouden met bewezen feiten en uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek uit het verleden. Daaruit is duidelijk gebleken dat mondskapjes en anderhalve meter afstand houden geen effectieve preventiemethode is.  Punt uit.

Robbert maakte het publiek ook echt bang met de ernst van virussen die mensen echt zeer ernstig ziek kunnen maken.!!?? Kent hij de cijfers dan niet, die algemeen bekend zijn van meer dan 98,5% van de mensen komt het Coronavirus goed te boven!!  Waarom dan een vaccin? Hoogstens voor de groep ouderen en kwetsbare mensen, maar zeker niet bij gezonde mensen en kinderen.

Dijkgraaf wist ook heel zeker dat de Corona vaccins nieuwe stijl veilig en effectief zijn en zeker geen schade aan de vruchtbaarheid van de man of vrouw zou toebrengen, hoewel de langere termijn effecten nog volledig onduidelijk zijn. Toch bracht juist het Lareb deze week naar buiten dat er 11.000 meldingen waren van menstruatieproblemen bij vrouwen, die volgens directeur Agnes Kant waarschijnlijk van “tijdelijke” aard zijn?!.  Dit is echt ernstig!! Later is op basis daarvan besloten dat de bijsluiter extra informatie moet gaan bevatten over menstruatiestoornissen.

Zou Dijkgraaf  via Social Media niet een van de vele beklemmende en hartverscheurende video's hebben gezien van de Engelse plattelandsdokter dr.Coleman die al vanaf 2020 in niet mis te verstane bewoordingen waarschuwde voor Covid en al zeker voor de risico's en bijwerkingen van de Covid-vaccins?? Oordeel zelf : https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-dit-is-het-einde/

Een andere betrouwbare bron is dr. Pierre Kory die ook alarm slaat over de gedaalde gemiddelde levensverwachting met 3 jaar in korte tijd in de VS . Dat betekent een behoorlijke oversterfte en met name onder de jongere generatie.  Deze video is van 26 maart 2024.



video met dr. Kory



Een niet te weerleggen bewijs vormt het 17.000 documenten omvattende Pfizer rapport over alle onderzoeken en resultaten van het gebruik van deze nieuwe generatie vaccins. Op last van de rechter moesten deze documenten worden vrijgegeven en geopenbaard, waarna ze bestudeerd werden door een paar honderd experts . Daaruit blijkt hoe slecht de werking van deze vaccins in werkelijkheid is  en hoe schadelijk ze zijn voor zwangere vrouwen, het ongeboren kind en jeugdige kinderen. De Canadese onderzoeksjournalist Naomi Wolf heeft er een uitgebreid artikel over geschreven en is ronduit verbijsterd!!  https://www.frontnieuws.com/beste-vrienden-sorry-dat-ik-een-genocide-aankondig-dr-naomi-wolf-over-het-pfizer-vertrouwelijk-rapport/

Dijkgraaf verliest hiermee in mijn ogen de belangrijkste eigenschap van een goede wetenschapper om altijd oog te hebben voor de  onzekerheden, juist in deze kwesties van volksgezondheid.

Volgens Dijkgraaf lossen de spike-eiwitten (en ingebrachte stoffen) heel snel op en konden ze geen DNA-veranderingen teweeg brengen. Geen gentherapie !!??  Volgens vele specialisten en ook een CEO van een pharmabedrijf, is dat dus juist wel het geval.     

Mathijs heeft het wel voorzichtig geprobeerd om dieper door te vragen , maar was kennelijk toch onvoldoende zelf op de hoogte van de feiten. Weet hij niet dat alle vaccinleveranciers hun financiële en juridische verantwoordelijkheid hebben afgeschoven op de overheid en gemeenschap ? 

Dat zij in plaats van 7 tot 20 jaar ontwikkelingstijd opeens al binnen één jaar een goedgekeurd vaccin konden maken? Dat kon alleen door essentiële stappen na dierproeven over te slaan en een gevaarlijk medisch experiment op de hele mensheid hebben losgelaten?!.  

Dankzij het internet zal de waarheid uiteindelijk boven komen drijven en zullen de verantwoordelijkheden worden gestraft. Daar hoort Dijkgraaf wat mij betreft ook bij omdat hij te naief is. Dat hij nog meeent om Bill Gates te moeten verdedigen als mecenas is onbegrijpelijk.

Laat hem dan het boek van Robert Kennedy jr. gaan lezen over”The real dr.Anthony Fauci” en zijn banden met Bill Gates.  De door Kennedy opgerichte Stichting  Children’s Health Defense heeft zich al jaren ingezet om de vaccins in de VS stop te zetten of eerst grondig wetenschappelijk te onderzoeken op werkzaamheid en veiligheid.  Van de meeste vaccins weten we dat niet eens , maar we spuiten het wel bij baby’s en kinderen in.



Groot was mijn verbazing toen ik korte tijd later hoorde dat Robbert Dijkgraaf voorgedragen is als beoogd minister van Onderwijs, Cultuur  en Wetenschappen in het kabinet van Rutte IV.
Op de website van Nine for News werd er meteen aandacht aan besteedt en blijkt nu dat Dijkgraaf ook relaties heeft met het World Economic Forum  van Klaus Schwab.

Kennelijk ben ik niet de enige persoon die er zo over denkt. In het Eindhovens Dagblad stond op 6 januari 2022 een opinie-artikel van Frank Verleg waarin hetzelfde werd betoogd.