Hoe schadelijk is de 'magnetron'
?
Grotendeels overgenomen van Happy Healthcare
Hoe werkt een magnetron?
Een magnetron verhit met behulp van microgolven, vochtdeeltjes in je voedsel
door deze op hoge frequentie te laten trillen waardoor warmte vrijkomt.
Is magnetronstraling gevaarlijk? Helaas, de straling die je keukenwonder produceert heeft een negatieve invloed op je lichaam en kan zelfs voor hartaandoeningen zorgen.
Via de magnetron kan via het glazen
deurtje en bij open doen, straling lekken. De Food and Drug Administration
(FDA, het Amerikaanse voedingscentrum, zeg maar) geeft aan dat de gelekte
hoeveelheid straling "onbeduidend en ver beneden het maximaal toelaatbare
niveau" is, waardoor het onschadelijk is voor mensen. Veilig denk je dan.
Helaas opnieuw; volgens Powerwatch,
een Amerikaanse
onafhankelijke consumentenorganisatie, is de hoeveelheid straling die vrijkomt als de magnetron aan staat nog
altijd vele malen hoger dan een gsm-mast die dicht in jouw buurt staat kan
produceren. Blijf daarom zo lang de magnetron aan staat bij het deurtje vandaan,
omdat een te hoge blootstelling aan magnetrongolven kan leiden tot staar in de
ogen. Nog gevaarlijker wordt het als het deurtje van de magnetron niet
meer goed sluit, beschadigd of gedeukt is. Gebruik dan je magnetron helemaal
niet meer.
De magnetron verdient een medische bijsluiter over de risico's.
Als je lichaam direct wordt blootgesteld
aan magnetronstralen kunnen je weefsels ernstige beschadigingen oplopen
en verhoog je het risico op de “magnetronziekte”, ook wel microwave sickness of syndrome genoemd. Het is vreemd dat de meeste mensen er nog nooit van gehoord hebben en dat je er ook niets over leest in de gebruiksaanwijzing van de magnetron.
Symptomen van deze ziekte zijn:
- slapeloosheid, hoofdpijn, duizeligheid,
opgezette lymfeklieren,
- een verzwakt immuunsysteem, verminderd
bewustzijn,
- depressie, geïrriteerdheid,
misselijkheid, lusteloosheid,
- gezichts- en oogproblemen, vaak moeten
plassen en veel dorst.
Sta je veelvuldig bloot aan magnetronstralen,
dan kan
dat ook leiden tot kanker, lange-termijn hersenschade, verstoring van de
hormoonproductie, afwijkingen in het immuunsysteem, geheugenverlies,
concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.
Russische onderzoekers hebben ontdekt
dat er gedurende verhitting in de magnetron in bijna alle soorten voeding die
werden getest kankerverwekkende stoffen werden gevormd. Bij het verhitten van
melk en granen worden bepaalde aminozuren omgevormd tot kankerverwekkende stoffen.
In vlees werd d-Nitrosodienthanolamines gevonden en werden bij het ontdooien
van bevroren fruit in de magnetron delen van de glucosides en galactosides
omgevormd tot kankerverwekkende stoffen.
En een recent onderzoek aan de Amerikaanse Trent University toont in een onderzoek naar de effecten van 2.4 GHz straling (let op, we staan nu aan de drempel van grootschalige uitrol van 5G = 5GHz) onomstotelijk aan dat magnetronstraling effect heeft op het hart. Volgens Dr. Magda Havas van de Trent University is dit het eerste onderzoek dat directe en significante gevolgen van straling van magnetrons (die aan alle Amerikaanse en Canadese consumentenveiligheidseisen voldoen) voor zowel hartslag en hartslagvariatie heeft aangetoond en gedocumenteerd.
Wat zal die toegenomen straling van 5G zendmasten gaan betekenen voor de burger? voor omwonenden? voor het klimaat, milieu en de natuur? Hebben we de effecten al kunnen zien in de miljoenenstad Wuhan die als een van de eerste grote steden helemaal uitgerust zijn met 5 G -zendmasten? Is het Covid19 virus bedacht om de ernstige effecten van 5G te camoufleren?
Zie ook video van oncoloog dr. van Tilburg.
https://debataafschecourant.wordpress.com/2021/01/23/5g-oncoloog-dr-van-tilburg-waarschuwt/
Ook bestaat bewijs dat diezelfde stralingsfrequentie (2GHz nog steeds hè), bij bepaalde mensen de bloedsuikerspiegel sterk laat stijgen en zelfs de oorzaak kan zijn voor een bepaalde vorm van diabetes.
De meeste magnetronbakjes van plastic. Door die straling, lekken allerlei chemicaliën uit het plastic,
zoals benzeen, xyleen of bisphenol-A (een oestrogeenachtige stof die zeker voor vrouwen tot
complicaties kan leiden).
Minder voedingstoffen
Tja, en dan last but -certainly- not
least; uit verschillende onderzoeken laten zien dat het gebruik van 'de ping'
invloed heeft op de voedingswaarde van je eten. De straling tast de hoeveelheid nuttige
voedingstoffen namelijk aan. Zelfs je zorgvuldig bereide en bewaarde
biologische maaltijd is dus bepaald niet meer zo gezond te noemen als hij een
paar minuten in de magnetron heeft gestaan!
Broccoli verliest
bijvoorbeeld het merendeel van zijn antioxidant in de magnetron.
Asperges
raken grote hoeveelheden vitamine C kwijt,
en knoflook verliest bijna alle werkzame allinase, een stof die onder
andere de vorming van kanker tegengaat.
Magnetron schadelijk?... JA DUS
Eenvoudige orgonites voor in de natuur/zendmasten |
Het beste is dus om de magnetron weg te doen uit je keuken. Wil je dat echter niet dan kun je een aanpak kiezen om de gevaarlijke straling om te buigen in meer onschadelijke straling.
Dat kan door een Orgonite in de nabijheid van de magnetron te zetten. Een Orgonite is op het internet te vinden en is ontwikkeld door Don Croft in 2000, mede ook op aanwijzingen van Wilhelm Reich die rond 1950 al experimenteerde met Orgonenergie. Croft is in 2010 overleden maar zijn producten en ervaringen worden voortgezet door dr. Dirk Verelst in Nederland.
Zie ook zijn bijdragen op Transitieweb met artikelen op 13 en 20 oktober 2020 over "Zendmasten, Corona en Orgonite" en "Negatieve straling omzetten in positieve levensenergie".
Volgens dr. Verelst (arts) is er een duidelijk verband tussen Corona en de negatieve straling van 3,4 en 5 G Zendmasten. Gelukkig kunnen we er zelf (vrij goedkoop) ook iets aan doen via orgonites.
Zie ook korte video over Wilhelm Reich:
Kunstzinnige orgonites voor in huis. |